Despre atelierele AutoCrew

AutoCrew: Competenţa Dvs. combinată cu experienţa Bosch

Atelierelor independente le este tot mai dificil să supravieţuiască pe piaţa modernă de autovehicule cu cerinţele sale în creştere. Tehnologia vehiculelor devine din ce în ce mai complexă datorită numărului tot mai mare de electronice, necesitând formare asociată constantă, informaţii de service la zi şi sisteme moderne de diagnoză. În acelaşi timp, contactul cu clienţii este în scădere, ca rezultat  al intervalelor de service mai extinse. În plus, conducătorii auto se aşteaptă la un service complet şi eficient la un preţ atractiv. Cu conceptul său de service complet “AutoCrew”, Bosch oferă sprijin atelierelor independente şi îi echipă pentru viitor. Bosch a achiziţionat compania AutoCrew GmbH în Aprilie 2009, astfel extinzându-şi gama sa de concepte de service. Atelierele AutoCrew completează conceptul existent Bosch Service iar compania va continua să se extindă la nivel internaţional în următorii ani. Atelierele AutoCrew oferă conducătorilor auto service multimarcă competent, acoperind fiecare aspect al întreţinerii autovehiculelor. Gama de servicii include cele clasice Bosch de electrică, electronică auto şi service diesel, precum şi reparaţii generale de mecanică, verificare şi service ulei, multimedia, service de anvelope şi parbrize.

De ce să alegeţi AutoCrew?

Suport complet şi asigurarea calităţii servizării
Centrala de sistem de la divizia Bosch Automotive Aftermarket oferă sprijin atelierelor partenere prin echipament de service de ultima oră, informaţii tehnice şi cursuri de formare pentru toate mărcile de autovehicule, logistică eficientă de piese de schimb, o imagine uniformă externă şi servicii de marketing pentru a asigura păstrarea clienţilor. AutoCrew îşi extinde în mod continuu gama sa de servicii cuprinzătoare. Accentul la AutoCrew este pe creşterea gradului de conştientizare a mărcii. Un nou concept de publicitate şi o imagine exterioară standardizată a operaţiunilor partenerilor AutoCrew reprezintă un prim pas în această direcţie. Un sistem cuprinzător de asigurare a calităţii garantează un nivel ridicat de calitate a serviciilor oferite de atelierele partenere Bosch. În plus faţă de un audit obligatoriu al standardelor de calitate, un furnizor de servicii independent efectuează în mod curent teste neanunţate în ateliere.

AutoCrew: cheia succesului

Beneficiaţi de expertiza unuia dintre furnizorii lideri OE şi de o gamă largă de piese, echipamente de service şi servicii:

  • Atragerea clienţilor prin servicii marketing profesionale
  • Reducerea costurilor prin unelte şi procese încercate şi testate
  • Expertiză tehnică de la specialist
  • Fidelizarea clienţilor prin managementul consistent al calităţii
  • Suport de la furnizorul lider a conceptelor de service
  • Consultanţă în managementul afacerilor de către un furnizor de concepte experimentat pe plan internaţional